Ki vagyok én?

Amit a blog olvasásához és a körülmények megismeréséhez érdemes tudni rólam.

28 éves lány vagyok, aki szereti a szépet – nézni és viselni egyaránt -, de a tökéletesre olyan áron nem vágyik, hogy azt mesterségesen állítsuk elő. Tehát szeretek csinosan öltözni, sminkelni magam, magassarkút hordani (hogy bizonyos előnyeimet hangsúlyozzam, míg néhány előnytelenségemet elfedjem), de nincs pót- vagy műhajam, nem tetovált a szemöldököm és a szám, műkörmöm sem volt soha és sosem jártam még plasztikai sebésznél sem csak azért, hogy tökéletesítsek a formáimon (bár már megfordult a fejemben 😉 ).

A meghozott döntésemben valószínűleg nagy befolyással bír az is, hogy a férjem fogorvos, és mivel én is nap mint nap bent vagyok a rendelőben, nagyobb bizodalmam lett mindenféle fogászati beavatkozásban, jelen esetben a fogszabályzás terén.

És milyen érdekes: azért választottam a láthatatlan fogszabályozó használatát, hogy senki se lássa, hogy hordom, és közben mégis úgy döntöttem, hogy világgá kürtölöm. Talán azért, mert én is szívesen olvasnám mások véleményét és tapasztalatait a témában, de még nem találtam megfelelő forrást. Remélem, ez a blog olvasóinak akként szolgál majd!

Ez vagyok én. És a fogsorom.

A kissé szabálytalan fogsorom. Nem volt vészes.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s