11/12 = 20

Ma kaptam meg az utolsó ELŐTTI sínjeimet! A férjem már azt mondta, ezzel az állapottal is meg lenne elégedve. De azért még van egy hónapom. Pontosabban 4 hetem. Alig várom, hogy elkészíthessem azt a fotót, ahol az első és az utolsó sínem egymás mellet szerepel! Érdekes lesz látni a különbséget!

De most koncentráljunk a mai fotókra. Húsz hét telt el, és így nézek ki:

lathatatlan fogszabalyzo blog husz het
0-20

Ó, és azt még el sem meséltem, hogy kitaláltam, hogyan lehet mégis rágózni a sínekkel.

Imádtam rágózni, de a fogszabi miatt hamar áttértem a Tic Tac-ra, mert a rágó folyamatosan lerántotta a láthatatlan sín hátsó felét, és így elég kellemetlen élménnyé vált a rágózás. Viszont valamelyik nap elfogyott a cukorka, és a kocsiban csak rágó volt, úgyhogy kitaláltam, hogy kifejlesztem a fogszabival is kompatibilis rágózási technikát. Arra jutottam, hogy ha csak elöl rágok vele, nem pedig hátul, akkor nem tudja leszedni a sínt, és mégis frissíti a lehelletet, tehát nem haszontalan. Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nehezen tud megválni a rágótól.

De jöjjenek a további képek.

lathatatlan fogszabalyzo blog husz het
Katonás rend: húsz hét elteltével
lathatatlan fogszabalyzo blog husz het alul
Még nem az igazi, de haladunk.

Az alsó fogívemmel még mindig nem vagyok elégedett, de azért be kell vallanom, hogy fényévekre van már a kiindulási pozíciótól. Például bal lent hármasom (képen jobb oldalon középről a harmadik) gyönyörűen befordult abból a csálé helyzetből, ahonnan indultunk. A bal lent egyes-kettesem (kép jobb oldalán középről az első és második) is nagyon szépen ívbe került, most éppen az zavar, hogy a két egyesem között elég nagy a rés, bízom benne, hogy eltűnik, de ha nem, akkor remélem, Márk kezd valamit a helyzettel… 😉 (És azt is remélem, hogy olvassa ezeket a sorokat. Hihi.)

lathatatlan fogszabalyzo blog oldalrol husz het
Jobbról jó.
lathatatlan fogszabalyzo blog oldalrol 2 husz het
És a másik oldal.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s