Egy híján tíz

Alakulok  🙂 Olyan jó látni a képeket, mert azért bevallom őszintén, az elején nagyon féltem, hogy mi lesz, ha máshogy alakul a dolog, mint a megkapott terveken, hiszen bármi megtörténhet, a csontom is reagálhat másképp, és sok minden változtathat az elméletben jól működő elképzelésekhez képest, de szerencsére a fotók igazolják, hogy jól döntöttem, mikor belevágtam.

A kilencedik
A kilencedik

Úgy megtetszettek a tükrös képek, hogy mostantól minden alkalommal kérem majd, hogy olyan képeket is csináljunk. Most sem történt ez másként, íme:

A felső fogív
A felső fogív…
És az alsó
…és az alsó

A konklúzióm: sürgősen le kell szedni az elszíneződéseket a barázdáimból, azt hiszem, homokfúvóval megoldható a dolog, de erre még rá kell kérdeznem. Borzasztóan zavar a látvány!!! ÁÁÁ.

Meg persze az is konklúzió, hogy szuperül halad a felső egyesem, az alsóknál meg csak reménykedni tudok, hogy történik valami. A biztonság (és a magam megnyugtatása) érdekében megpróbáltam feltenni az első sínemet (most az ötödiknél tartok), de egyszerűen nem tudtam felerőltetni, úgyhogy azért egy kicsit megkönnyebbültem. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s