Egyedül

Sajnos a mai fotó elmarad, mert munkaszüneti nap van, így fényképes helyzetjelentést majd csak jövő hétfőn tudok adni az ötödik heti állapotról.

lathatatlan fogszabalyzo blog egyedul sin
Az új sínek csak arra várnak, hogy betegyem őket! 🙂

Már múlt héten magamhoz vettem a negyedik sínpárt, mert megbeszéltük Márkkal, hogy mivel ma nem tudunk találkozni, nyugodtan cseréljem ki magamnak, ezen az egy alkalmon nem fog múlni, meg egyébként is folyamatos kontoll alatt vagyok így, hogy szinte minden nap találkozunk. Mázli, hogy nálam voltak, mert tegnap a férjemmel beugrottunk a Mekibe, és a tálcával együtt az aktuális sínjeimet is majdnem kidobta… Már épp a kocsiba szálltunk be, mikor észrevettem, hogy nincs rajtam, visszaszaladtam, és szerencsére a tálca még ott volt a tálcatartó állványon. De mondta, hogy max. egy fél nappal hamarabb vettem volna fel az új síneket. Mindegy, meglett.

Tehát ma a reggeli fogmosás után már az új sínt tettem be. Alig ment fel, aminek nagyon örülök, hiszen azt jelenti, hogy megint mozognia kell valamennyit két hét alatt! Pár napig megint biztos érzékenyek lesznek az első fogaim, de már legalább tudom, mire számítsak.

Ja igen, még egy kis apróság: 1-2 óra hordás után azt éreztem, mintha kicsit kikezdte volna a számat belülről a sín széle, de a férjem tanácsára picit körömreszelővel finomítottam rajta, és csúcsszuper lett.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s