A huszonegyedik napon

Új hétfő, új kép, annyi különbséggel, hogy közben megváltam a fogkőtől és a tea okozta elszíneződésektől.

A 0. és a 21. nap depurálás után, attachmentekkel
A 0. és a 21. nap
depurálás után, attachmentekkel

Az érzékenység elmúlt, mintha egy kis tündér vagy manó sajnált volna meg, aki végül megkönyörült rajtam. A fotón a bütykök is jól látszódnak, sajnos a bal alsóból le is pattant egy darabka, így nem olyan éles, de majd valószínűleg újra kell építeni.

A különbség szemmel látható, bízom benne, hogy a következő két hetes etap végére már teljesen eltávolodnak egymástól síkban.

A polírozás is sokat dobott a látványon, a mértéktelen tea fogyasztás jól elszínezte a fogfelszínt, de egy kis polírozással annak is nyoma veszett szerencsére. Úgyhogy talán azt mondhatom, elkezdtem élvezni a fogszabályozó viselését.

Az elmúlt napokban jó sok emberrel találkoztam, és SENKI sem vette észre, hogy fogszabályzót hordok, már a ki-behelyezést is olyan frappánsan oldom meg, hogy tényleg észrevétlen tud maradni a kis titkom (azok előtt, akik nem olvassák ezeket a sorokat).

Ja, és végre kiszámoltam, ha minden a terv szerint halad, és 12 sínt kell használnom, akkor 2016. július 31. lesz az a nap, mikor az utolsó fogszabi is kikerül a számból, és már csak a retenciós sínt kell használnom otthon vagy jó esetben csak esténként.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s