A szemfüles barátnők

Ma már nagyobb biztonságban éreztem magam, ha rajtam volt a sín, mint nélküle. Úgy elindultak a fogaim, hogy nem is hiszem el. Fogmosásnál és fogselymezésnél már egyértelműen érzem, hogy történik valami. Bizonyos fogközeimbe akadály nélkül beslisszan a fogselyem, és egy-egy fogam kezd olyan helyen összeérni (alul-felül) harapás közben, mint eddig még soha. Nagyon izgalmas!

Még egyszer egy sínnel vs. sín nélkül kép, sajnos pont a második kissé homályosra sikerült.
Még egyszer egy sínnel vs. sín nélkül kép, sajnos pont a második kissé homályosra sikerült.

Délután összefutottunk a lányokkal (ők még nem találkoztak velem azóta, hogy hordom a síneket), akikkel sétáltunk egy nagyot a városban. Mivel ők igazán jól ismernek, észrevették a változást, bár azért el kellett telnie leaglább fél órának, és ők is a bütyköket (attachment) szúrták ki, nem magát a sínt.

Este pedig egy nagyobb baráti társasággal ültünk be egy borra/nasira megünnepelni egy születésnapot és egy eljegyzést. Sajnos nekem a bor és a nasi is kimaradt volna(!), ha nem viszek magammal fogkefét és fogkrémet. Pont emiatt meséltem is a számban lévő sínekről, és néhányan kedvet kaptak hozzá, hogy nekik is legyen, az egyik lány például ezt kérné szülinapi ajándékba a vőlegényétől. 🙂

A felső sínt már gyakorlatilag nem is érzem, gondolom, amiatt, hogy a fogaim elérték azt a helyzetet, amit a sín alakított ki nekik, de majd hétfőn kiderül, hogyan is állok pontosan, ütemterv szerű-e a mozgás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s