Apu, kezdődik!

Elkezdtem a kezelést.

Eldöntöttem, hogy vállalom azokat a kis bütyköket, egye fene! Úgyhogy szóltam Márknak, hogy attachmentekkel együtt megrendelheti az első adag sínt. És eljött a mai nap, felkerült az első sín.

Sín nélkül vs. sínnel. Tényleg alig látszik! :)
Sín nélkül vs. sínnel. Tényleg alig látszik! 🙂

Kicsit messzebbről meg ilyen:

Sín nélkül vs. sínnel. Meg sem mondanád!
Sín nélkül vs. sínnel. Meg sem mondanád!

Márk mondta, hogy bár már az első sínen megvan a bütykök helye, mégsem teszi fel a szemfogaimra, majd csak a következő síncserénél, hogy egyelőre szokjam meg magát a sínt.

Napi 22 órát kell hordanom, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy csak evéshez vehetem le, meg ha olyan italt szeretnék inni, ami színez vagy tele van cukorral. Mondjuk a tea, amiből naponta bögreszámra szoktam inni. Úgyhogy vagy elfelejtem pár hónapra a teaivást, vagy csak akkor iszom, ha amúgy is levenném a sínt evéshez, vagy minden egyes bögrénél leveszem – fogat mosok – visszateszem. Egyelőre ez elég macerásnak tűnik, lehet, hogy nyár végéig csak vizet iszom. 🙂

Nagyon boldog vagyok, csak kicsit fáj, nem is fáj, inkább picit kellemetlen, mert még szokatlan a viselése. A beszéd csak pár percig volt furcsa, nagyon könnyű vele beszélni, ez abszolút nem jelent gondot. Még a férjem sem vette észre, hogy rajtam van, nekem kellett szólni egy idő után, hogy nem vett-e észre rajtam valami furcsát. Szóval eddig igen pozitívak a tapasztalataim!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s