Tervek

Hazaérkeztünk az utazásból, és Márk már a kész tervekkel várt.

Nagyon tetszett, hogy a többoldalas kezelési terv mellé egy virtuális fogmozgatási tervet is kaptam, így sokkal könnyebben el tudom képzelni, hogy mi történik velem majd az elkövetkező hónapokban.

A kívánt eredményhez Márk véleménye szerint 12 sínre lesz szükségem, minden sínt két hétig kell hordanom, tehát 24 hetes kezelésre kell készülnöm.

Ezért megéri!
Ezért megéri!


Nagyon izgatott lettem, de aztán jött a feketeleves. A szemfogaimra (hármasok) a legjobb eredmény elérése érdekében attachmenteket (nekem csak bütykök) kell ragasztani. Márk mutatott róla képet. Kiakadtam. Borzalmasan nézett ki a fotón, úgy éreztem, hogy minek láthatatlan fogszabályzó, ha ilyenekkel kell elcsúfítani.

Na, ilyenek a bütykök...
Na, ilyenek a bütykök…

Bár nekem csak a hármasaimra kellene, de nem vagyok benne biztos, hogy akarom-e. Márk mondta, hogy ha nem akarom, nem kell, de jobban tudná a sín mozgatni a fogaimat, ha van mibe ‘belekapaszkodni’. Egyrészt tökéletes eredményt szeretnék, de emellett azt sem szeretném, ha látszódna. Nagy a dilemma!

Ja, a teljes képhez hozzátartozik, hogy az alsó ívre is kaptam tervet, de azt valószínűleg nem fogom kérni, a férjem szerint felesleges, igaz, hogy kissé csálé, de nincs vele nagy gond.

Így nézne ki az alsó a kezelés végén.
Így nézne ki az alsó a kezelés végén.

Most kell egy kis nyugalom, hogy eldöntsem, hogyan szeretném. Sajnos a saját animált terveimet valamiért nem tudom feltölteni, de az alábbi videó 37. másodpercétől valami hasonlót láthattok!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s